Primarul George Scupra continuă dezvoltarea orașului Ovidiu

2384
1
Primarul George Scupra continuă dezvoltarea orașului Ovidiu - primarulgeorgescupra-1401464162.jpg

Articole de la același autor

Primarul orașului Ovidiu, George Scupra, a organizat, vineri, o conferință de presă în care a prezentat stadiul principalelor proiecte aflate în curs de derulare, dar și proiectele care urmează să fie implementate, precum și programul prilejuit de organizarea "Zilelor Orașului Ovidiu", ce au loc în perioada 30 mai - 1 iunie 2014.

Edilul a spus că orașul Ovidiu este în continuă dezvoltare, astfel că străzile vor fi asfaltate, se va construi un nou sens giratoriu, o promenadă cu amfiteatru pe malul lacului și un centru național de informare turistică, acestea fiind doar câteva dintre proiectele ce vor prinde contur în următoarea perioadă.

"Dintre proiecte, menționăm construirea sensului giratoriu pe drumul național 2A, la intersecția cu strada Poiana și modernizarea drumului Năvodari-Ovidiu. Totodată, deoarece Ovidiu este un oraș cu mare potențial turistic și peisagistic, au fost inițiate și proiecte ce vizează acest sector, cum ar fi Centrul Național de Informare și Promovare Turistică. Un alt proiect vizează amena-jarea unui parc de recreere dotat cu alei asfaltate și zonă verde cu mese pentru șah și o fântână arteziană. De asemenea, se va construi un debarcader, iar centrele culturale din Poiana și Ovidiu vor fi reabilitate, modernizate și dotate corespun-zător", a spus edilul George Scupra.

Totodată, primarul a spus că administrația publică locală se află în relații bune cu cei din sectorul privat, astfel că rezultatele deja se văd. El a dat ca exemplu faptul că, de la preluarea mandatului în 2012, s-au construit două unități spitalicești care funcționează în orașul Ovidiu. Este vorba despre Spitalul de Medicină Generală "Ovidius", o instituție privată, care își desfășoară activitatea pe raza orașului Ovidiu, mai exact, pe DN2A, și de o altă unitate spitalicească, respectiv, clinica privată "Help Med Consult", care și-a deschis porțile în urmă cu doar câteva zile.

În ceea ce privește mult așteptatul eveniment "Zilele Orașului Ovidiu", primarul George Scupra a menționat că, și anul acesta, acțiunea se va desfășura în cadrul Festivalului cântecului popular "Elena Roizen", ajuns la a VII-a ediție și va cuprinde manifestări culturale organizate de Primăria și Consiliul Local Ovidiu, precum și de Centrul Cultural din localitate. Astfel, în cele trei zile, respectiv în perioada 30 mai-1 iunie, la Centrul Cultural Ovidiu, între orele 11.00 - 16.00, vor fi organizate activități diversificate la care vor participa copiii și tinerii înscriși la cercurile din cadrul Centrului Cultural, dar și de la grădinițele și școlile din localitate.

Începând cu ora 18.00, pe scena festivalului vor evolua tineri având vârste între 16-26 ani, care vor reprezenta toate zonele folclorice ale țării, dar și interpreți consacrați de muzică populară. De asemenea, sâmbătă și duminică, distracția se va încheia cu recitaluri live ale formațiilor Vama (sâmbătă) și Proconsul (duminică). 

Comentează știrea

george
2 decembrie 2014
dezvoltarea orașului Ovidiu

Sper ca cetatenii orasului sa-si aduca aminte la următoarele alegeri promisiunile făcute de edil,statul in frig si întuneric in luna de iarna ca in vremurile comunistilor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.661 secunde