Primarul Florin Chelaru și membrii noului Consiliu Local Năvodari au depus jurământul de învestitură

546
Primarul Florin Chelaru și membrii noului Consiliu Local Năvodari au depus jurământul de învestitură - navodariprint3-1603995928.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Local Năvodari și-a intrat de ieri în atribuții. Consilierii locali declarați aleși în urma scrutinului din 27 septembrie 2020 și validați de instanțele de judecată au fost convocați de la ora 15.00, prin ordin al Prefectului Județului Constanța, în ședința privind ceremonia de constituire a Consiliului local.

Ceremonia de constituire a noului Consiliu Local s-a desfășurat în prezența subprefectului Aura Bozdoacă și în prezența secretarului UAT Năvodari Viorica Tîrșoagă. În cadrul ceremoniei de constituire, noii membri ai Consiliului Local Năvodari au depus, rând pe rând, jurământul de învestitură.

Constituirea noului Consiliu Local Năvodari a fost urmată de depunerea jurământului de învestitură de către primarul reales al orașului Năvodari, Florin Chelaru. Edilul le-a mulțumit locuitorilor orașului Năvodari care l-au votat pentru un nou mandat și a promis că va continua, cu aceeași determinare și energie, munca începută pentru binele și în folosul tuturor năvodărenilor.

„Mulțumesc tuturor năvodărenilor pentru încrederea acordată. Vom continua proiectele începute împreună cu noua echipă de consilieri, cărora le urez multă înțelepciune, și vreau să știți că sunt deschis pentru fiecare propunere de proiect venită atât din partea lor, dar mai ales din partea năvodărenilor. Îmi doresc ca pentru următorul mandat, atât consilierii, dar mai ales năvodărenii să fie implicați în viața comunității locale și, în același timp, îmi doresc să facă acest lucru într-un mod pozitiv, pentru că avem nevoie de ideile fiecăruia. Cred cu tărie în evoluția orașului Năvodari, iar pentru acest lucru este nevoie de comunicare și implicare din partea tuturor”, a declarat Florin Chelaru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5672 secunde