Primarul din Ovidiu susține dezvoltarea învățământului tehnologic

311
Primarul din Ovidiu  susține dezvoltarea învățământului tehnologic - primaruldinovidiugeorgescupra-1393594524.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Ovidiu în colaborare cu cei ai Liceului Teh-nologic "Ion Podaru", au organizat, vineri, conferința de lansare și promovare a proiectului "Laboratorul activ", la sala de spectacole a Centrului Cultural Ovidiu.
La eveniment au participat elevi, cadre didactice, psihologi, medici, voluntari,  membri ai comunității locale, reprezentanți ai diverselor instituții, primarul orașului Ovidiu, George Scupra, agenți economici din Ovidiu și Constanța.
Potrivit managerului de proiect, Ali Osber, scopul proiectului este de a facilita accesul a 80 de elevi de la Liceul Tehnologic "Ion Podaru", din orașul Ovidiu, specializarea tehnician industria alimentară pe piața muncii. Obiectivele proiectului constau în dotarea laboratorului de patiserie al Liceului Tehnologic "Ion Podaru" din Ovidiu cu utilaje tehnologice moderne și dezvoltarea spiritului civic prin participarea elevilor din liceu la îmbunătățirea vieții persoanelor defavorizate din orașul Ovidiu.
"Laboratorul activ" este un proiect câștigător în competiția Idei din Țara lui Andrei, un proiect de responsabilitate socială PETROM.
În urma participării la competiție a bibliotecarei Ali Osber, în calitate de voluntar, în parteneriat cu Primăria Ovidiu s-a obținut suma de 5.000 euro. Banii primiți ca sponsorizare din partea PETROM au fost folosiți pentru dotarea laboratorului de patiserie a Liceului Tehnologic "Ion Podaru" cu utilaje profesionale (malaxor cuptor de patiserie, dospitor, mixer plantar, dedurizator, tăvi de patiserie) și materii prime.
Cei ce vor să susțină proiectul și dezvoltarea învățământului tehnologic o pot face cumpărând mărțișoarele, felicitările și produsele realizate de elevi în cadrul evenimentului "Un zâmbet, un mărțișor" sau donând 2% completând for-mularul 230.
Banii obținuți din vânzarea obiectelor și produselor vor fi folosiți pentru susținerea activității laboratorului și organizarea de evenimente  caritabile cum ar fi oferirea de gustări copiilor de la școala din satul Culmea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5579 secunde