Primarul din Ovidiu a dispus reevaluarea psihologică a polițiștilor locali

474
1
Primarul din Ovidiu a dispus reevaluarea psihologică a polițiștilor locali - georgescupra-1362160465.jpg
Primarul orașului Ovidiu, George Scupra, s-a autosesizat în ceea ce-l privește pe angajatul Poliției Locale Ovidiu, Nicolae Vasile care este acuzat de anchetatori că a fost prins la furat de combustibil alături de alți infractori. 

Edilul din Ovidiu spune că, în urmă cu ceva timp, a analizat activitatea polițiștilor locali din Ovidiu, moment în care a observat anumite devieri de comportament la o parte dintre ei. Din acest motiv, în urmă cu o lună, el a comandat testarea psihologică a celor 14 polițiști locali, patru dintre aceștia nereușind să treacă testul psihologic, printre ei numărându-se și Nicolae Vasile. 

În consecință, Primăria orașului Ovidiu a stabilit un nou termen pentru reevaluarea psihologică a celor care au picat testul. 

"Implicarea lui Nicolae Vasile în furtul de combustibil din satul Culmea este o pată pe imaginea Primăriei Ovidiu și confirmă suspiciunile pe care le-am avut asupra activității infracționale a unora dintre polițiștii locali. Consider că datoria lui Nicolae Vasile era să prevină astfel de infracțiuni, nu să participe la ele. Având în vedere implicarea acestuia în furtul de combustibil, la nivelul Primăriei Ovidiu, a fost deja demarată o anchetă. După primele cercetări s-a stabilit că Nicolae Vasile, în noaptea producerii furtului de combustibil, nu era în timpul serviciului. În funcție de ancheta Poliției Transporturi, Primăria Ovidiu va continua ancheta internă sau va lua act de suspendarea contractului de muncă al lui Nicolae Vasile. Primăria Ovidiu regretă că un polițist local, care ar trebui să asigure ordinea și liniștea publică este implicat într-un astfel de eveniment", a declarat primarul George Scupra.

Reamintim,că, potrivit informațiilor apărute deja în mass-media, Nicolae Vasile, de 29 de ani, angajat în cadrul Poliției Locale Ovidiu, a fost prins în noaptea de 27 spre 28 februarie 2013, în satul Culmea pe trenul de marfă 80260, care transporta motorină, dinspre Midia-Năvodari către Dorobanțu. 

Potrivit anchetatorilor, în dreptul localității Culmea, polițiștii de la Transporturi au văzut mai multe persoane care se aflau pe trenul aflat în mișcare, burdușiți cu bidoane, extrăgând combustibil. 

În acest moment, după cum spun oamenii legii, Nicolae Vasile a fost prins de polițiștii de la Transporturi alături de alți infractori. 

Comentează știrea

jean
2 martie 2013
schimbare

in afara de liviu bata si mara claudiu afara toti!!! sunt incapabili!sunt analfabeti!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.282 secunde