Primarul din Hârșova, Tudor Nădrag, așteaptă să fie exclus din PDL

307
1
Primarul din Hârșova, Tudor Nădrag, așteaptă să fie exclus din PDL - tudorelnadrag3-1333113000.jpg
Deși a trecut o săptămână de când a anunțat că va candida la alegerile din data de 10 iunie din partea PSD, primarul localității Hârșova, Tudor Nădrag, este în continuare membru PDL.

Întrebat dacă și-a dat demisia din partid, Nădrag a spus că nu a făcut și nici nu va face acest lucru deoarece nu dorește să-și piardă mandatul de primar.

"Nu mi-am dat demisia și nici nu vreau să fac acest lucru deoarece mi-aș pierde mandatul de primar. Am încă proiecte în lucru, este nevoie de administrarea orașului și nu pot lăsa așa localitatea. Încă mai aștept, poate mă vor exclude ei din PDL deoarece în acest mod nu mi-aș pierde mandatul", a declarat Tudor Nădrag pentru "Cuget Liber".

Edilul din Hârșova a mai ținut să precizeze că, pentru el prioritate au cetățenii care i-au acordat votul de încredere în urmă cu patru ani și cărora le-a făcut anumite promisiuni, și mai puțin culoarea politică pe care o poartă.

Comentează știrea

10 Things to Consider While Buying an Event Tent
12 martie 2015
10 Things to Consider While Buying an Event Tent

Insert the rib spacers This is a bit tricky, especially if it's windy when you set it up and you're by yourself. 10 Things to Consider While Buying an Event Tent http://www.eventtentsforsales.com/10-things-consider-buying-event-tent.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4123 secunde