Primarul din Eforie, apel la responsabilitate. "Locuitorii sănătoși, turiștii în siguranță!"

245
Primarul din Eforie, apel la responsabilitate.
Zeci de mii de turiști se află, în această perioadă, în vacanță la mare, în Eforie Nord și Eforie Sud. Primarul orașului, Robert Șerban, face apel la toți agenții economici, dar și la cetățeni, să fie responsabili și să se asigure că sunt respectate măsurile de protecție împotriva răspândirii noului coronavirus.

"Eforie rămâne și pe timpul crizei sanitare o destinație căutată de foarte mulți turiști. Acum, vă cer să facem mai mult pentru comunitatea noastră și pentru oaspeții noștri: acolo unde regulile de protecție anti-Covid-19 sunt încălcate, nimeni și nimic nu ne oprește să atenționăm persoana sau agentul economic să respecte regulile de protecție și distanțare socială.

Acesta să fie răspunsul eforienilor, felul nostru de a avea grijă de noi și de ceilalți! Responsabili, solidari, acționăm cu fermitate pentru respectarea regulilor. Locuitorii sănătoși, turiștii în siguranță!", spune primarul Robert Șerban.

Pentru situații deosebite, oricine poate face sesizări la adresa de mail politialocală@primariaeforie.ro și la numărul de telefon 0728.281.870.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 3.7255 secunde