Primarul Cristian Radu şi consilierii locali din Mangalia au depus jurământul

261
Primarul Cristian Radu şi consilierii locali din Mangalia au depus jurământul - primarprintmangaliainvestire22-1604341425.jpg

Articole de la același autor

Noul Consiliu Local Mangalia a fost constituit legal în cadrul unei ședințe festive de învestire. Cu această ocazie, primarul Cristian Radu și aleșii locali au depus jurământul, în prezența prefectului județului Constanța, Silviu Coșa și a subprefectului Aura Bozdoacă.

În aceeași ședință, primarul Mangaliei, Cristian Radu, a declarat că va continua proiectele europene în implementare și se va axa, ca și până acum, pe dezvoltarea orașului și stațiunilor, cu bani europeni și guvernamentali.

„Vom continua proiectele începute, vom merge pe drumul contractării fondurilor europene. În ultimii opt ani, Mangalia a atras aproape 60 de milioane de euro, bani cu care modernizăm orașul și stațiunile. În prezent, avem în execuție șase proiecte europene pe care le vom finaliza până în primăvara anului viitor. La alte cinci proiecte, vom intra cu lucrările în teren, în perioada imediat următoare, iar pe noul exercițiu financiar, vom atrage alte fonduri europene pentru proiecte de infrastructură, în oraș și stațiuni”, a declarat primarul Mangaliei.

Cristian Radu a subliniat că pentru implementarea acestor proiecte este nevoie, ca și până acum, de sprijinul Consiliului Local, prin adoptarea proiectelor de interes pentru comunitate.

Din structura noului CL Mangalia fac parte 10 consilieri ai PNL, 5 consilieri ai PSD-ALDE-PNȚCD, 3 consilieri ai PER și un consilier local de la PRO România.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5624 secunde