Primarul Ancuţa Belu: „Principala mea preocupare a fost și va rămâne bunăstarea locuitorilor”

1327
Primarul Ancuţa Belu: „Principala mea preocupare a fost și va rămâne bunăstarea locuitorilor” - fotoancabelu2-1600968944.jpg
La final de campanie electorală, primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu, a transmis un mesaj prin care îi cheamă pe toți cetățenii localității la vot, în ziua de 27 septembrie 2020.



Mai este puțin și se termină campania electorală. Locuitorii din Mihail Kogălniceanu au văzut în aceste 4 săptămâni ce fel de campanie și-a făcut fiecare candidat, cu ce a venit în fața lor și în ce mod și-au promovat proiectele pentru comuna noastră. Sunt convinsă că aceștia vor penaliza în ziua votului toate greșelile făcute și că vor pune ștampila VOTAT pe candidatul în care au cea mai mare încredere.

Principala mea preocupare a fost și va rămâne bunăstarea locuitorilor din comuna Mihail Kogălniceanu și ridicarea nivelului de trai. Acesta a fost motivul pentru care am candidat în 2012 și nu mă voi abate de la drumul pe care l-am început acum 8 ani, indiferent de piedici. Mi-am propus să fac din Mihail Kogălniceanu o comună dezvoltată, pe care să o numim cu toții, cu mândrie, ACASĂ.

Cunosc problemele cu care încă ne confruntăm în localitate, încerc să le rezolv pe toate, în măsura posibilităților și a priorităților, însă implementarea oricărui proiect durează și de aceea i-am rugat mereu pe cetățeni să aibă răbdare și să aibă încredere în mine, în echipa mea, dar mai ales, în lucrurile pe care deja le-am făcut și pe care le voi continua cu aceeași determinare.

Lucrez deja la proiecte pentru viitoarele axe cu fonduri europene ce se vor deschide, pentru că administrația locală este despre muncă, despre perseverență și despre dezvoltarea comunității pe care o reprezinți.

Garantez că voi termina de asfaltat și restul de 30% din drumurile comunale ale localității Mihail Kogălniceanu și că voi onora toate obiectivele propuse în platforma program, în așa fel încât, peste 4 ani, ca și acum, să mă pot prezenta în fața locuitorilor cu cât mai multe fapte concrete și realizări.

Primar ANCUȚA BELU

(Comandat de Partidul Naţional Liberal Filiala Constanţa, publicat de Cuget Liber, cod mandatar financiar 21200012)



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.571 secunde