Primăria Techirghiol distribuie pachetele cu alimente de la UE

121
Primăria Techirghiol distribuie pachetele cu alimente de la UE - techirghiolpachetealimente-1469364672.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Techirghiol reiau campania de acordare a ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeană. Distribuirea acestora se va face începând de astăzi, 25 iulie, la Sala de Sport a orașului Techirghiol.

Distribuția se va face după cum urmează: luni și miercuri, în intervalul orar 9.00 - 12.00 și marți și joi între orele 13.00 - 16.00.

În acest program se încadrează familiile și persoanele singure care beneficiază de ajutor social sau alocație pentru susținerea familiei, cele care beneficiază de indemnizații de șomaj până în 450 de lei lunar precum și șomerii care nu au niciun fel de indemnizație. În același timp, și pensionarii ale căror venituri nu depășesc 450 de lei pe lună, dar și persoanele care beneficiază de legi speciale, dar care nu au mai mult de 450 de lei lunar, se încadrează în criteriile ce trebuie îndeplinite pentru a primi alimente. O altă categorie de persoane care poate beneficia de ajutoarele alimentare sunt cele încadrate în gradul de handicap grav sau accentuat, adulți și copii, și care nu beneficiază de îngrijire în serviciile sociale în regim rezidențial, publice sau private. Auto-ritățile locale îi roagă pe beneficiari să respecte intervalul orar stabilit și să nu creeze inutil aglomerație la punctele de distribuție. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3313 secunde