Primăria se pregătește pentru "Ziua Constanței" și "Ziua Copilului"

358
Primăria se pregătește pentru

Articole de la același autor

Primăria municipiului Constanța anunță că în cadrul sesiunii de selecție a ofertelor pentru evenimentele "Ziua Constanței 2018" și "Ziua Copilului 2018" au fost depuse cinci proiecte. Mai exact, două pentru manifestările de Ziua Constanței și trei pentru cele dedicate copiilor. 


Bugetul maxim disponibil pentru atribuirea contractului de finanțare nerambursabilă pentru susținerea proiectului nonprofit de interes general "Ziua Constanței 2018" este de 200.000 de lei, inclusiv TVA, iar pentru "Ziua Copilului 2018" este de 150.000 de lei, inclusiv TVA.


"Îi încurajăm pe toți cei care doresc să avem în Constanța evenimente frumoase să vină alături de noi și avem toată deschiderea pentru a finanța proiecte în beneficiul comunității", a declarat Mihaela Popescu, directorul Direcției Organizare Evenimente Culturale, Sportive și Sociale. 


Primăria Municipiului Constanța le reamintește organizațiilor interesate că vineri, 27 aprilie 2018, este ultima zi în care se pot depune propunerile pentru atribuirea contractelor de finanțare nerambursabilă din fonduri publice pentru proiectele nonprofit de interes general "Eveniment Sportiv de Triatlon pentru Amatori și Profesioniști", "Festivalul Mamaia Copiilor" și "Filme în aer liber".


Proiectele se vor întocmi conform documentației prezentate pe site-ul www.primaria-constanta.ro și se depun la sediul Primăriei Municipiului Constanța din str. Cuza Vodă, nr. 27.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8977 secunde