Primăria Năvodari, facilități noi pentru locuitori. Peste 200 de noi utilizatori ETAX, în doar o săptămână

Duminică, 07 Martie 2021, 15:05
312
Tot mai mulți contribuabili din Năvodari aleg să plătească taxele și impozitele locale prin intermediul sistemului electronic ETAX. La doar o săptămână de la anunțul privind noua facilitate introdusă, „Creare cont online”, peste 200 de persoane și-au creat cont de utilizator pe baza numărului de înregistrare al deciziei de impunere emise de Primăria Orașului Năvodari.

Orice persoană fizică ori juridică poate obține online un cont de utilizator. Serviciul online ETAX înregistrează în prezent peste 4.500 de utilizatori. Doar în primele două luni ale anului 2021, au fost înregistrați peste 1.100 de noi utilizatori.

„Sistemul electronic ETAX este util atât pentru achitarea online a debitelor, cât și pentru vizualizarea patrimoniului (clădiri, terenuri, mijloace de transport, garaje), consultarea listei taxelor și impozitelor locale datorate, a plăților efectuate, precum și pentru plata altor taxe ce nu necesită autentificare cu user și parolă (amenzi contravenționale, taxe locale pentru eliberarea autorizației de construire, eliberarea certificatului de urbanism, eliberarea certificatului nomenclator stradal, taxa judiciară de timbru, taxa pentru autorizație tramă stradală”, transmit reprezentanţii administraţiei publice locale din Năvodari.Pagina a fost generata in 0.5395 secunde