Primăria Năvodari, apel către datornicii din oraș

309
Primăria Năvodari, apel către datornicii din oraș - primarianavodariapel1-1439477030.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Năvodari fac apel la locuitorii care au restanțe și îi anunță că, pentru a nu pune în pericol furnizarea apei calde și a căldurii în oraș, îi roagă pe datornici să-și plătească de urgență restanțele. Aceștia susțin că, în caz contrar, primăria va proceda la executarea silită a datornicilor, notarea la OCPI a debitului, acționarea în judecată, situație în care se adaugă cheltuieli suplimentare cu avocații și executorii judecătorești.

Totodată, reprezentanții Primăriei Năvodari informează că familiile care trec prin situații dificile, care au datorii la apa caldă și căldură (SC TSP ECOTERM și TERMICA), pot solicita eșalonarea și scutirea de penalități a debitelor.

În acest sens, ei sunt anunțați că pot depune de urgență la sediul Primăriei Năvodari o cerere, în care să menționeze adresa și numărul de telefon, însoțită de documente care să susțină cererea, respectiv, venituri mici, probleme de sănătate, familie numeroasă, datorii la bănci și alte documente din care să rezulte că familia respectivă trece printr-o perioadă dificilă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6376 secunde