Primăria Năvodari, alături de cetățenii cu venituri modeste

176
Primăria Năvodari, alături de cetățenii cu venituri modeste - primarianavodari-1446664402.jpg

Articole de la același autor

Pentru a veni în sprijinul mai multor locuitori, reprezentanții administrației publice locale din Năvodari continuă tombola "Ideea mea, Norocul tău". Acțiunea este organizată de Primăria Năvodari în prima zi lucrătoare a fiecărei luni.

Proiectul a fost inițiat de edilul Nicolae Matei și a făcut fericiți mii de locuitori ai orașului, prin scutirea lor de la plata întreținerii. Pentru ca beneficiarii să poată profita de acest premiu, aceștia trebuie să aibă întreținerea achitată la zi.

Pe de altă parte, pentru a-i ajuta pe locuitorii cu venituri mici, Primăria Năvodari primește deja cererile pentru subvențiile la căldură. Astfel, Primăria Năvodari informează cetățenii că, pe lângă actele respective, este nevoie și de declarația pe propria răspundere. În plus, pentru persoanele care doresc să solicite ajutorul pentru încălzirea locuinței cu energie electrică, este necesar să se facă dovada debranșării locuinței de la energie termică, în baza unui document oficial. Totodată, per-soanele care au domiciliul legal situat pe raza altei unități administrativ-teritoriale vor depune o adeverință de negație eliberată de primăria de domiciliu din care să rezulte că nu au depus cerere pentru acordarea acestui tip de ajutor și certificatul fiscal eliberat de Direcția de Impozite și Taxe Locale.

Pentru sezonul rece 2015-2016, pot beneficia de ajutor de încălzire familiile care realizează venituri lunare nete pe membru de familie de până la 786 lei (pentru cei racordați la energie termică), respectiv persoanele singure care realizează venituri nete lunare până la 1.082 lei. De asemenea, pentru familiile racordate la energie electrică, gaze naturale și cei care folosesc lemne, combustibil solid, plafonul nu trebuie să depășească 615 lei pe membru de familie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5516 secunde