Primăria Năvodari a redeschis Centrul de Zi pentru Persoane în Vârstă

367
Primăria Năvodari a redeschis Centrul de Zi pentru Persoane în Vârstă - navodaricentrubatrani-1620745267.jpg

Articole de la același autor

Centrul de Zi pentru Persoane în Vârstă din cadrul Direcției Asistență Socială Năvodari și-a reluat activitatea de luni, 10 mai, ca urmare a îmbunătățirii condițiilor epidemiologice și scăderii ratei de incidență în orașul Năvodari (sub 1,5/1.000 de locuitori).

Activitățile au fost reorganizate cu respectarea măsurilor de protecție sanitară în vigoare și a regulilor de prevenire în pandemia de COVID-19.

Beneficiarii Centrului de Zi pentru Persoane în Vârstă vor fi constituiți în două grupuri, iar activitățile se vor derula în intervale orare distincte: zilnic, de luni-vineri, între orele 09.00-11.00, respectiv 13.00-15.00.

Cu bucurie și emoție, seniorii au pășit din nou pragul Centrului de Zi, luni, după mai bine de un an de la suspendarea activităților derulate la sediu. Beneficiarii prezenți la redeschiderea centrului au fost întâmpinați cu căldură de către personalul de specialitate, cu care au menținut legătura în tot acest timp, și au fost familiarizați cu noile condiții de desfășurare a activităților, prin respectarea tuturor măsurilor de protecție sanitară și a regulilor de prevenire în pandemia de COVID-19.

„Beneficiarii prezenți la redeschiderea centrului au fost întâmpinați cu căldură de către personalul de specialitate. Bucuria revederii a fost una aparte deoarece vine după o lungă așteptare, după o perioadă care ne-a luat prin surprindere pe toți și ne-a impus să stăm departe unii de alții. Partea bună a acestei experiențe nedorite este faptul că am putut conștientiza mai mult ca niciodată cât de valoroase sunt întâlnirile de la centru și conectarea emoțională”, a transmis echipa Centrului de Zi pentru Persoane în Vârstă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4364 secunde