Primăria Năvodari a început distribuirea pubelelor galbene

233
Primăria Năvodari a început distribuirea pubelelor galbene - navodaripubelenou-1629823343.jpg
Reprezentanții administrației publice ai Orașului Năvodari și SC Polaris Mediu SRL au început, marţi, distribuirea primelor pubele galbene destinate colectării selective a deșeurilor. Marţi, s-a mers din casă în casă pe străzile Grădinilor, Frunzelor (până în Pescărușului) și pe str. Muzicii. Acțiunea de repartizare gratuită a pubelelor galbene va continua miercuri, 25 august, pe străzile Stejarului și Bradului.

În situația în care cetăţenii nu s-au aflat la domiciliu pentru a prelua noile pubele galbene, conform planificării, autorităţile locale îi roagă pe aceştia să se prezinte pentru a le ridica pe strada Uzinei, nr. 1 (drumul spre USAS, după calea ferata) cu un act de identitate, de luni până vineri între orele 06:00-14:30.

Împreună cu pubela galbenă, fiecare locuitor de la case primește și un ghid pentru colectarea selectivă a deșeurilor în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care trebuie depozitate în pubela galbenă și cum se depozitează corect aceste deșeuri.

În pubela galbenă se depozitează doar deșeuri reciclabile din plastic, hârtie/carton și metal. Angajații Polaris vor refuza ridicarea pubelelor galbene dacă în interiorul acestora se vor regăsi deșeuri de altă natură decât cele precizate mai sus. Începând din luna septembrie, ridicarea deșeurilor selective se va face în aceeași zi cu deșeurile menajere, dar cu autospeciale diferite. Așadar, 5.500 de pubele galbene vor fi repartizate de către Primăria Orașului Năvodari și SC Polaris Mediu SRL, cu titlu gratuit, năvodărenilor care locuiesc la casă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0198 secunde