Primăria Murfatlar, asaltată de copii

157

Articole de la același autor

Autoritățile locale din orașul Murfatlar și-au deschis porțile tuturor copiilor de grădiniță și elevilor, curioși să afle cu ce se ocupă primarul Valentin Saghiu. Proiectului "Primar pentru o zi", derulat de primăria Murfatlar în parteneriat cu unitățile de învățământ din oraș, inițiat de Valentin Saghiu, vine să-i apropie pe elevi, mai în glumă mai în serios, de treburile administrației locale. Aproximativ 500 de copii au fost în vizită în cabinetul primarului. Micuții au avut ocazia să-i adreseze edilului întrebări despre munca din cadrul primăriei.

Cocoțați pe scaunul primarului, copiii din Murfatlar s-au fotografiat împreună cu colegii, cu doamna educatoare în cel mai important birou din primărie. Până vineri, când se încheie programul "Școala altfel", Primăria orașului Murfatlar va fi luată cu asalt de copii.

Valentin Saghiu a declarat că este cea mai frumoasă săptămână din acest an: "Copiii sunt foarte curioși de tot ce înseamnă munca unui primar. M-am bucurat când am văzut că platoul din fața primăriei era plin de copii. Mulți dintre ei pleacă de la noi povestind profesoarelor sau părinților că atunci când vor fi mari doresc să se facă primari."

La sfârșitul vizitei, micuții au plecat fericiți cu cadouri dulci. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Ați văzut-o? A dispărut de acasă
Pagina a fost generata in 1.5551 secunde