Primăria Medgidia distribuie pachete cu alimente şi produse pentru igienă celor nevoiași

1587
Primăria Medgidia distribuie pachete cu alimente şi produse pentru igienă celor nevoiași - medgidiapachete-1631641406.jpg
Primăria Municipiului Medgidia îi informează pe cetăţeni că în perioada 15.09.2021 - 22.09.2021 va desfășura campania de distribuire a ajutoarelor alimentare care provin din stocurile de intervenţie comunitare destinate categoriilor de persoane defavorizate din România, conform O.U.G Nr.84/21.05.2020 privind stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării Programului Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD).

Persoanele defavorizate vor beneficia de un pachet cu alimente şi unul cu produse de igienă.

„Pachetul cu alimente conţine 5 kilograme de făină, 4 kilograme de mălai, 2 pungi cu paste făinoase, 4 litri de ulei, 2 kilograme de zahăr, 4 kilograme de orez, 5 conserve cu carne de vită, 3 conserve cu carne de porc, 5 conserve cu pateu de ficat de porc şi 2 sticle de compot de fructe“, a transmis primarul Valentin Vrabie.

Pachetul cu produse pentru igienă conţine 5 periuţe de dinţi, o pastă de dinţi, un săpun lichid, un şampon pentru copii, un şampon pentru adulţi şi un detergent pentru spălat rufele.

Fiecare beneficiar va primi câte un pachet cu conținut identic.

Categoriile beneficiare sunt persoanele deținătoare de alocație pentru susținerea familiei (titular și membrii), conform Legii 227/2010 şi persoanele deținătoare de ajutor social (titular și membrii), conform Legii 416/2001. Distribuirea alimentelor se face pe baza actului de identitate.

Beneficiarii sunt răspunzători pentru transportul ajutoarelor la propriile locuinţe.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4372 secunde