Primăria Medgidia acordă tichete sociale pentru pensionari şi persoanele cu handicap

401
Primăria Medgidia acordă tichete sociale pentru pensionari şi persoanele cu handicap - tichetemedgidia-1638990548.jpg

Articole de la același autor

Începând de miercuri, 8 decembrie, Primăria Municipiului Medgidia acordă tichete sociale în valoare de 50 lei/beneficiar, pentru anumite categorii de persoane defavorizate din municipiul Medgidia.

Este vorba despre pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi obținute din pensie sau după caz, din pensii cumulate se află la valoarea de maximum 800 lei/lună şi despre persoanele cu handicap grav sau încadrate în gradul I de invaliditate, adulţi şi copii neinstituţionalizaţi, persoanele cu handicap accentuat sau încadrate în gradul II de invaliditate, adulţii şi copiii neinstituţionalizaţi, persoane cu handicap mediu și ușor sau încadrate în gradul III de invaliditate, adulţii şi copiii neinstituţionalizaţi.

Pensionarii îşi vor putea ridica tichetele de la sediul Direcției de Asistență Socială din curtea interioară a primăriei, în timp ce persoanele cu handicap vor intra în posesia acestora de la camera 19 din Primăria Municipiului Medgidia. Programul de lucru este de luni până joi, de la ora 8.00 la 16.30, şi vineri, de la 8.00 la 14.00.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4536 secunde