Primăria Mangalia a inaugurat ambarcațiunea Clubului Nautic

199
1
Primăria Mangalia a inaugurat ambarcațiunea Clubului Nautic - mangalia2-1374409521.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Mangalia au inaugurat, sâmbătă, 20 iulie, în cadrul unei expoziții, ambarcațiunea achiziționată de municipalitate prin intermediul proiectului Club Nautic Callatis.

Acțiunea face parte din campania de promovare derulată prin programul de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria. Evenimentul a avut loc în Portul Turistic din localitate, în pre-zența partenerilor bulgari ai Primăriei Balcic, respectiv Diana Kostova și Nina Miteva, consilieri în cadrul Direcției de Proiecte Europene. De asemenea, la eveniment au mai luat parte reprezentanți ai municipalității Mangalia, turiști și localnici. Cu această ocazie, cei prezenți au avut parte de o plimbare cu velierul pe mare, în zona Portului Turistic. Totodată, ei au avut posibilitatea să viziteze interiorul ambarcațiunii și să se fotografieze la bordul acesteia. Până la închiderea evenimentului, în data de 24 iulie, pasionații turismului de agrement au ocazia să plece într-o mică croazieră pe mare, în perimetrul Portului Turistic și să se informeze despre Clubul Nautic Callatis, construcție ce va fi inaugurată la jumătatea lunii august. Astfel, se urmărește valorificarea potențialului turistic și uman existent în zona transfrontalieră Mangalia - Balcic, dezvoltarea infrastructurii transfrontaliere de sprijin în afaceri pentru prestatorii ce activează pe segmentul de agrement nautic.

Ambarcațiunea este parte din proiectul Clubului Nautic, un centru logistic de afaceri în domeniul nautic, urmând să găzduiască operatori în turismul nautic și să aibă spații adecvate pentru organizarea de evenimente specifice. Pe durata implementării proiectului, vor avea loc mai multe activități de promovare și informare, precum și o croazieră de-a lungul coastei românești a Mării Negre. 

Comentează știrea

Roger
22 iulie 2013
Mangalia,oras de dastepti!

Propun sa se construiasca si niste plute,din material reciclat,ca in Mangalia cam totul se face cu second-handuri. Apoi,cine nu e deja dus cu pluta sa poata fi dus ...Mangalia e complet daramata ca nivel de trai iar de un viitor bun nu discutam.Nu poti avea baza in Daewoo,acesta se stie de ce lepre este condus .E nevoie de investitii serioase pe bune si de siguranta pe strazi! Ca o companie are barcuta nu este chiar rau,dar e bine doar fix pentru firmulita aia. Orasul are nevoie urgenta de ceva mult mai consistent,ca vrajelile nu mai tin,sunt de mult devalorizate.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4169 secunde