Primăria Limanu, apel la donatorii de sânge

485
Primăria Limanu, apel la donatorii de sânge - transfuzii-1517250051.jpg
Centrul Regional de Transfuzii Sanguine (CRTS) Constanța, în colaborare cu Primăria comunei Limanu organizează, sâmbătă, între orele 8.30- 13.30, la Școala Gimnazială nr. 1, o acțiune de donare de sânge. 


La acțiune sunt așteptate toate persoanele sănătoase din Limanu, dar și din localitățile învecinate care doresc să își ajute semenii. 


Oamenii trebuie să știe că pentru a dona, trebuie să aibă maxim 65 de ani. O altă condiție, impusă prin lege, este ca ei să nu fi suferit de hepatită, TBC, sifilis, ulcer, epilepsie, diabet zaharat sau boli de inimă. În privința avantajelor pe care ei le au de pe urma donării, acestea au rămas neschimbate. Ca și până acum, donatorii vor primi șapte tichete de masă, o zi liberă la locul de muncă, în ziua donării, în cazul donatorilor salariați sau o zi scutire de la frecvență în ziua donării în cazul elevilor, studenților și militarilor. 
În plus, li se decontează cheltuielile de transport în comun între localitatea de domiciliu/reședință înscrisă în actul de identitate și localitatea unde se efectuează donarea de sânge.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.646 secunde