Primăria Hârșova, apucată din șapte părți

1283
15
Primăria Hârșova, apucată din șapte părți - zileleorasuluiharsova5-1336420184.jpg

Articole de la același autor

Șapte persoane și-au depus candi-daturile pentru șefia administrației locale Hârșova. Dintre aceștia, doi au ocupat deja funcția de primar în localitate, iar restul de cinci speră ca hârșovenii să opteze pentru schimbare.

USL merge dezbinat de dragul lui Nădrag
După cum s-a anunțat deja, primarul fost PDL, Tudor Nădrag, va candida din partea PSD, ceea ce-i forțează pe liberali și conservatori să meargă siguri la luptă. Astfel, PNL va merge pe mâna fostului edil, Ionel Chiriță, cel care se află în război cu Nădrag de o bună bucată de vreme, iar PC îl va susține pe Viorel Ionescu. Potrivit informațiilor oferite de președintele Biroului Electoral Hârșova, Mihaela Dominte, acesta din urmă s-a născut în Constanța, este de profesie inginer și actualmente ocupă funcția de căpitan în port.
Reprezentanții Partidului Poporului au ales să lanseze în cursa electorală un medic chirurg. Candidatul PPDD, Fricățel Vladimir, este originar din comuna Ghiduleni, Republica Moldova.
Pentru PRM varianta optimă este George Marin. Inginer de profesie, Marin s-a născut în comuna Sarariu, din județul Constanța.
Pe lângă cei menționați, UNPR va încerca să câștige scaunul de primar cu ajutorul candidatului Ionel Gae. De profesie jurist, Gae s-a născut în comuna Scânteia din județul Ialomița. În urmă cu aproximativ două luni, acesta declara pentru Cuget Liber că "va fi o luptă interesantă" și menționa că, din punctul său de vedere, cel mai serios contracandidat este Tudor Nădrag.
Ecologiștii se vor baza pe administratorul agricol, Viorel Bulancea, singurul candidat născut în locali-tatea pentru care va candida.

Nouă partide vor scaunele de consilieri
Pentru funcția de consilier local, nouă partide au întocmite liste cu cei care își doresc să ocupe un post în CL Hârșova.
PPDD are 19 membri de partid care aspiră la scaunul de consilier proveniți din diverse domenii de activitate.
Echipa PSD, condusă de Nădrag, a întocmit o listă ce cuprinde 22 de nume, la fel ca și liberalii, care vor fi ghidați în campania electorală de către inamicul numărul unu al actualului primar, Ionel Chiriță.
Asociația Partida Romilor "Pro Europa" are patru oameni pregătiți pentru funcția de consilier. Dintre aceștia, trei sunt de profesie tehnicieni în activități economice, unul este psiholog, iar unul strungar.
Ca și colegii de alianță, PC va merge tot pe formula de 22 de membri lansați în cursa electorală, variantă aleasă și de reprezentan
ții Partidului România Mare. Ecologiștii din Hârșova vor pleca la luptă cu 21 de oameni, în timp ce PDL, care și-a pierdut pe ultima sută de metri candidatul la funcția de primar, va încerca să obțină câteva locuri în CL cu o listă electorală ce cuprinde 12 nume.

Comentează știrea

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Marius
8 mai 2012
Nadrag Tradador

Nadrag daca avea tupeu si caracter ramanea in PDL si candida de la ei. Cum se impaca stanga cu dreapta? Macar il avem pe Chirita care este consecvent si omul chiar a facut ceva pentru Harsova.

G
8 mai 2012
B

Succes domnule Chirita sunteti cel mai bun

D
8 mai 2012
v

Chirita este cel mai potrivit primar pentru orasul Harsova deoarece a facut tot ce a fost necesar pentru cetateni si bineinteles pentru oras. Succes in alegeri

un cetatean
8 mai 2012

Nadrag nu este decat un traseist politic si asta da dovada de foarte multe lucruri.In mandatul de primar nu a facut absolut nimic pentru oras. Nu ascultati minciunile care circula prin oras mai bine informati va si dupa accea judecati.. Multa bafta Chirita

un harsovean
8 mai 2012
pentru primar

Un om competent si un bun primar este Chirita

harsovean
8 mai 2012
pentru oras

Chirita primar!!!!!

ionela
8 mai 2012
d

Succes Chirita in alegeri!! sunt convinsa ca o sa castigati.. sunteti cel mai bun primar...

maria
8 mai 2012
despre oras

Chirita primar Chirita primar.. Abia asteptam sa plece Nadrag

marinela
8 mai 2012
fdss

Sunt convinsa ca d-nl Chirita o sa iasa primar deoarece oamenii s au convins cate a facut pentru oras in mandatele in care a fost primar...Nadrag nu a stiut sa faca nimic pentru oras si umbla acum numai cu dezinformari si cu minciuni..nu apleca ti urechile la tot ce va spune.

Geanina
8 mai 2012
sdc

Bafta la alegeri D-nl Chirita va sustinem toata familia ...

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4866 secunde