Primăria Hârşova achiziţionează echipamente IT pentru două licee şi o şcoală gimnazială

298
Primăria Hârşova achiziţionează echipamente IT pentru două licee şi o şcoală gimnazială - harsovait-1638116896.jpg
Educaţia este extrem de importantă pentru fiecare elev sau student, astfel că în majoritatea oraşelor autorităţile locale au grijă să le asigure acestora un mediu cât mai propice pentru a evolua.

Primăria oraşului Hârşova a demarat un proiect prin care va achiziţiona echipamente IT pentru două licee şi o şcoală gimnazială.

Este vorba despre Liceul Teoretic „Ioan Cotovu”, Liceul Tehnologic „Carsium” Hârşova şi Şcoala Gimnazială Hârşova.

Echipamentele constau în tablete interactive, camere web, ecrane de protecţie, proiectoare, routere şi alte device-uri de acest gen.

„Suntem încântați să vă anunțăm că Primăria Orașului Hârșova va implementa proiectul Achiziție echipamente IT pentru unitățile de învățământ din orașul Hârșova, jud. Constanța, proiect în valoare de 3,615,307.19 RON, contribuția Primăriei fiind de doar 2%! În cadrul acestui proiect, unitățile de învățământ din oraș vor fi dotate cu echipamente informatice. Primarul Orașului Hârșova, Viorel Ionescu, va continua să contribuie, alături de cadrele didactice din oraș, la creșterea calității actului educațional și nu va ezita să implementeze proiecte finanțate din fonduri europene, ori de câte ori se va identifica această posibilitate”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Hârşova.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4394 secunde