Primăria Eforie, partener într-un proiect de dezvoltare a turismului

93

Articole de la același autor

Primăria Eforie, în parteneriat cu Primăria Satului Negrea, raionul Hincești din Republica Moldova și ONG-ul EUREKA din Bulgaria a organizat în perioada 28-30 iunie 2013, în Eforie Nord - Întâlnirea pentru definitivarea Strategiei comune pentru dezvoltarea turismului în Bazinul Mării Negre. 

Evenimentul face parte din cadrul proiectului "Tradiție, Originalitate, Unicitate și Bogăție pentru realizarea unei Strategii Inovatoare în vederea dezvoltării turismului în Regiunea Mării Negre - TOURIST". El este finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Comun de Cooperare în bazinul Mării Negre 2007-2013, proiect pentru inițierea unui parteneriat strategic pentru susținerea dezvoltării economice durabile în Bazinul Mării Negre, prin valorificarea, într-o manieră integrată, a potențialului turistic al regiunii.

Ca o continuare a acestui eveniment, mâine, va avea loc conferința pentru lansarea strategiei de punere în aplicare. La eveniment vor participa reprezentanți ai sectorului turistic, ai autorităților locale și instituțiilor cu competențe din sectorul turistic din cele trei țări implicate în prezentul proiect, mai exact, România, Republica Moldova și Bulgaria.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Iunie 2013
Stire din Diverse : Sfaturi utile pentru o vacanță de vis
Pagina a fost generata in 1.9847 secunde