Primăria Cumpăna a repartizat două locuințe ANL noilor chiriași

406
Primăria Cumpăna a repartizat două locuințe ANL noilor chiriași - cumpanalocuinteanl-1599406160.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Cumpăna au organizat, zilele trecute, la sediul instituției, festivitatea de înmânare a cheilor pentru două locuințe de tip ANL, libere ca urmare a predării acestora de către titularii anteriori. Mai exact, un apartament cu două camere și o garsonieră.

"Repartiția s-a efectuat în baza Hotărârii Consiliului Local Cumpăna nr. 80 din data de 25 iunie 2020 privind aprobarea listei referitoare la ordinea de prioritate în soluționarea cererilor pentru locuințele construite de ANL în regim de închiriere. Această listă a fost întocmită ca urmare a verificării îndeplinirii criteriilor de repartizare a locuințelor de tip ANL prevăzute de Legea nr.152/1998 privind înființarea Agenției Naționale pentru Locuințe", a declarat primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

Drept urmare, apartamentul cu două camere a fost repartizat Cristinei Proca (Cutui), căsătorită, mamă a doi copii, iar garsoniera a revenit unei tinere necăsătorite, Bianca Claudia Nedelcu.

Evenimentul a adus multă bucurie celor cărora le-au fost repartizate aceste locuințe, primarul comunei Cumpăna urându-le multă sănătate și noroc. Pe lângă cheile de la noile locuințe, beneficiarii au primit câte o revistă "Comuna mea Cumpăna" și câte o icoană.

Având în vedere repartizările celor două locuințe, lista privind ordinea de prioritate în soluționarea cererilor de repartizare a locuințelor tip ANL pentru tineri destinate închirierii va fi actualizată în ședința Consiliului Local Cumpăna din această lună. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4427 secunde