Decebal Făgădău:

"Primăria Constanța nu a mai semnat contract cu nicio firmă de ridicare a mașinilor"

531
7

Articole de la același autor

Viceprimarul Constanței, Decebal Făgădău, care în lipsa edilului Radu Mazăre are și atribuțiuni de primar, a anunțat, ieri, la sfârșitul ședinței Consiliului Local Municipal Constanța că instituția pe care o reprezintă nu a mai semnat niciun contract cu vreo firmă ce are ca obiect de activitate ridicarea mașinilor parcate neregulamentar.

"În acest moment, Primăria Constanța nu are încheiat niciun contract cu vreo firmă care să ridice autovehicule parcate neregulamentar. Știu că s-a anunțat că se va organiza o licitație pentru asemenea serviciu dar, așa cum am promis, eu nu voi semna și nu voi face nimic din ce ar putea să contravină legislației în vigoare. Cu alte cuvinte, până la clarificarea situației, în municipiul Constanța nu vor mai fi ridicate autovehiculele parcate neregulamentar. Totuși, cetățenii nu trebuie să fie încurajați să parcheze oriunde, în special în locuri nepermise, cum există situația din zona Spitalului Județean unde se încurcă circulația ambulanțelor", a spus Decebal Făgădău.

În urmă cu câteva zile, Avocatul Poporului a sesizat instanța supremă asupra hotărârilor de consilii locale prin care se stabilesc sancțiunile pentru șoferii care parchează ilegal și susține că doar Guvernul poate decide astfel de sancțiuni.

"Potrivit unei orientări jurisprudențiale majoritare, hotărârile consiliilor locale adoptate în vederea procedurii privind ridicarea vehiculelor staționate neregulamentar, constatarea și aplicarea contravențiilor sunt lovite de nulitate întrucât stabilesc și sancționează contravenții în domeniul circulației rutiere, domeniu reglementat de OUG nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare", arată Avocatul Poporului.

În luna mai, judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție vor analiza această cerere, iar decizia instanței va fi definitivă. 

Comentează știrea

costy
16 aprilie 2015
afaceri

Istoria omenirii este scrisă de cei care și-au propus scopuri mărețe și care au persistat cu îndârjire, uneori timp de ani de zile, până le-au atins. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

fg
16 aprilie 2015
sd

si imediat cum ajungi primar semnezi contractul. :))) pesemne a inceput campania

Lupsa
16 aprilie 2015
oferta

Îndoielile, temerile, pesimismul și gândurile negative otrăvesc sursa vieții. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]

Tavi
16 aprilie 2015
Ceva nou

Mai este putin pina intram in etapa a-2-a."Cea mai buna cale pentru a-ti indeplini visele este sa te trezesti"zice PAUL VALERY.Timp de lucru in functie de propriile posibilitati. Nu este necesara experienta.Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.(Contactati-ma doar pe e-mail). Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice,cereti detalii "PROIECT" la adresa de email: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

cristina
16 aprilie 2015

Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

fatalaule
16 aprilie 2015
mori fagadaule

carpa, sclavule

Munca la domiciliu
26 aprilie 2015
Ceva nou

Daca ai nemulltumiri, poti declansa ACUM schimbarea, pentru ca viitorul tau sa fie altul."Cea mai buna cale pentru a-ti indeplini visele este sa te trezesti"zice PAUL VALERY.Timp de lucru in functie de propriile posibilitati. Nu este necesara experienta.Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice,cereti detalii "PROIECT" la adresa de email: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6286 secunde