Primăria Constanța investește în instalațiile pentru situații de urgență

159
1
Primăria Constanța investește în instalațiile pentru situații de urgență - primariaconstanta-1440091211.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Con-stanța vor să investească în instalațiile necesare situațiilor de urgență, astfel că au lansat două anunțuri de licitații pentru efectuarea lucrărilor. În acest sens, au alocat aproximativ 400.000 lei.


Una dintre proceduri vizează achiziționarea a patru diguri de protecție împotriva inundațiilor, în lungime totală de 200 de metri liniari. Unul dintre diguri va fi de 50 metri și va fi format din patru tronsoane de 12,5 metri.


Fiecare secțiune va fi prevăzută cu elemente de umplere și golire a apei la ambele capete. Totodată, digurile trebuie să fie fabricate din materiale care permit utilizarea la temperaturi între -20 și +60 de grade Celsius. Pentru aceste instalații, primăria a estimat că va cheltui suma de 177.420 lei fără TVA. A doua achiziție pe care vor să o facă reprezentanții Primăriei Constanța constă în cumpărarea a patru sirene electronice de 600 W. Ele vor fi situate în patru locații din municipiu urmând să fie centralizate la punctul de comandă aflat în sediul primăriei, unde se află centrul electronic de comandă și control. 


Pentru cele patru sirene, primăria a estimat că va cheltui suma de 205.645 lei așa cum reiese din anunțul de participare nr. 377750/12.08.2015, publicat pe licitatia publica.ro. Ambele proceduri se vor realiza prin cerere de oferte, urmând ca ele să fie depuse până pe 26, respectiv 25 august, ora 10.00, urmând ca acestea fie deschise în aceeași zi, la ora 13.00. De asemenea, societățile ofertante vor depune o garanție de participare de 4.000 de lei. Totodată, agenții economici interesați trebuie să prezinte o listă a principalelor livrări de produse efectuate în ultimii trei ani, conținând valori, perioade de livrare, beneficiari, indiferent dacă aceștia din urmă sunt autorități contractante sau clienți privați. 


Comentează știrea

mihaela
27 august 2015
Castiguri rapide si sigure

Nou! Castiguri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem pentru toate localitatile tarii o oferta exceptionala de colaborare in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri urgente, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna. Cerem maxima seriozitate si dorinta de a castiga! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5753 secunde