Primăria Constanța închide temporar parcarea supraetajată de la Spitalul Județean

585
Primăria Constanța închide temporar parcarea supraetajată de la Spitalul Județean - parcarea-1575670988.jpg

Articole de la același autor

Începând cu data de 12 decembrie și până pe 15 decembrie, parcarea supraetajată din zona Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța se va închide deoarece Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va efectua lucrări de refacere a marcajelor pietonale din incinta acesteia. În același timp se va lucra la punerea în funcțiune a sistemului automat de taxare.


De asemenea, sistemul automat de taxare din parcarea supraetajată va fi pus în funcțiune de pe data de 16 decembrie. Posesorii de autovehicule parcate în incintă, sunt rugați de Primăria municipiului Constanța să elibereze locurile ocupate până la data de 15 decembrie. Pentru mașinile rămase în incintă se va achita tariful de parcare începând cu data de 16 decembrie, ora 00:00. Autovehiculele abandonate în parcarea supraetajată vor fi ridicate.


Urmează ca prima oră de staționare să fie gratuită iar după prima oră, tariful de parcare va fi de 2 lei/oră TVA inclus. Plata parcării se realizează la automatele de plată, prin scanarea tichetului. Programul de taxare este de luni până duminică. În cazul pierderii sau deteriorării tichetului de parcare se percepe o taxă în valoare de 100 lei TVA inclus.
Parcarea dispune de 265 de locuri, dintre care 30% sunt atribuite riveranilor, în baza cererilor depuse la biroul parcări din cadrul SC Confort Urban SRL.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4662 secunde