Primăria Constanța dă în folosință locul de joacă de la Casa de Cultură

261
Primăria Constanța dă în folosință locul de joacă de la Casa de Cultură - primariaconstanta-1562188873.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de reabilitare a locurilor de joacă. Echipele firmelor contractate toarnă al doilea strat de covor de cauciuc la locurile de joacă de pe strada Pescarilor, unde cei mici se vor putea juca în scurt timp în siguranță. Suprafața de cauciuc este turnată în două straturi. Grosimea fiecăruia este dată de înălțimea elementelor de joacă. 
În același timp, la locurile de joacă de pe strada B.P.Hașdeu se lucrează la amenajarea infrastructurii. Se montează borduri, a fost întins un strat de piatră care a fost compactat și, în scurt timp, vor fi montate mobilierul și echipamentele noi. De asemenea, la spațiul destinat celor mici de pe strada Mălinului se va realiza împrejmuirea pentru a se începe turnarea covorului de cauciuc.
În același context, de astăzi, locul de joacă din parcul Casei de Cultură a Sindicatelor va putea fi folosit în voie de copii. Au fost finalizate lucrările de turnare a celui de-al doilea strat de cauciuc pentru ca cei mici să se poată juca în siguranță. Primăria Municipiului Constanța continuă turnarea covorului de cauciuc la locul de joacă de pe aleea Daliei și, pe măsură ce vor evolua lucrările, echipele se vor muta la spațiul de joacă de pe aleea Stejarului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3705 secunde