Primăria Constanța, cu ochii pe noile autobuze. Ce se întâmplă cu cei care le vandalizează

550
Primăria Constanța, cu ochii pe noile autobuze. Ce se întâmplă cu cei care le vandalizează - primariaconstanta-1548596845.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii locali au aplicat deja primele amenzi pentru vandalizarea autobuzelor noi. În urmă cu câteva zile, Primăria Constanța prezenta imagini revoltătoare cu autobuzele noi, vandalizate. Într-un filmuleț era surprins chiar un copil care mâzgălea pervazul cu un marker. Polițiștii locali l-au identificat pe minor, iar familia acestuia a primit o amendă pentru fapta puștiului. 


"Agenții Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța i-au sancționat pe părinții acestuia, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 R, pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și a liniștii publice. Pe imaginile capturate la jumătatea lunii ianuarie de camerele de supraveghere se vede clar cum un puști urcă grăbit în mijlocul de transport în comun. Se așază pe primul scaun liber, scoate un marker din buzunar și mâzgălește pervazul. Minorul, în vârstă de 13 ani, este elev în clasa a VI-a la o școală din municipiul Constanța. Facem apel să nu tolerați distrugerea sau vandalizarea autobuzelor și să anunțați conducătorul auto", precizează reprezentanții Primăriei Constanța. 


De asemenea, în cazul în care sunteți martorul unor manifestări antisociale, puteți suna la dispeceratul Direcției Generale de Poliție Locală la telefoanele 0241/484.205 sau 0799/606.142 (WhatsApp) și la dispeceratul RATC la numărul călătorului 0241/694.960.


Reamintim că toate autobuzele noi sunt dotate cu câte opt camere de supraveghere video, facilitând astfel identificarea oricărei persoane care vandalizează interiorul autovehiculului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3831 secunde