Primăria Constanța amenajează noi parcări

601
Primăria Constanța amenajează noi parcări - primariaconstanta-1559584877.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de asfaltare, amenajare a trotuarelor, a parcărilor și realizarea de marcaje rutiere. 


Astfel, în luna iunie, conform graficului de lucru al SC Confort Urban SRL, vor continua lucrările de reabilitare a trotuarelor pe strada Baba Novac, tronsonul cuprins între strada Poporului și strada Soveja, pe strada Poporului, între bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu. 


Totodată, lucrările de asfaltare a carosabilului vor continua cu strada Vintilă Brătianu, strada Aviator Mircea Zorileanu, strada Baba Novac între străzile I.L. Caragiale și Străjerului, strada Dragoslavelor între strada Unirii și bulevardul Mamaia, strada Grozești între strada Unirii și bulevardul Mamaia, două alei de acces din bulevardul Aurel Vlaicu, alte două din strada Semănătorului și cea spre Complexul Muzeal de Științe ale Naturii. 


În ceea ce privește parcările, vor continua amenajarea celor de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, de pe strada Cerbului blocul 40A, strada Suceava în zona Brotăcei, strada Unirii - blocul U6, strada Cașin - blocul G5C. 
Marcaje se vor realiza în parcările din stațiunea Mamaia, în stațiile de autobuz și de taxi, pe bulevardul I.C. Brătianu, strada Bărăganului și bulevardul Aurel Vlaicu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5229 secunde