Primăria Constanța a dat startul acțiunii de tăiere a cablurilor de pe stâlpi

318
Primăria Constanța a dat startul acțiunii de tăiere a cablurilor de pe stâlpi - primariaconstantaadatstartul2-1549924695.jpg
Începând de ieri, angajații Primăriei Constanța au demarat acțiunea de tăiere a firelor și cablurilor inestetice de pe stâlpii a trei străzi mari din municipiu. Este vorba despre bulevardul Mamaia, strada Mircea cel Bătrân și strada I.G. Duca. Operatorii de rețele au avut la dispoziție multe luni de zile pentru a le muta în subteran și, în cazul în care nu au încheiat această procedură, riscă să își lase clienții fără cablu, internet sau telefonie.


"Primăria Municipiului Constanța, în colaborare cu operatorii de cablu tv, telefonie și internet, continuă lucrările de mutare în subteran a cablurilor aeriene de pe principalele bulevarde. Lucrările au fost executate treptat, astfel încât constănțenii să nu fie privați de serviciile operatorilor de telecomunicații. După ce au fost finalizate lucrările de construire a canalizației pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între străzile I.G. Duca și Mircea cel Bătrân, operatorii de rețele au avut timp până la începutul acestei luni să taie cablurile de pe stâlpii din zona menționată și să le introducă în subteran. Cei care nu au făcut acest lucru rămân fără ele și, implicit, clienții lor fără servicii. Începând de astăzi se taie cablurile pe tronsonul amintit", explică reprezentanții Primăriei Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4845 secunde