Primăria comunei Cumpăna şi fundaţia „Zi deschisă”, parteneri în cadrul unui proiect pentru copii

233
Primăria comunei Cumpăna şi fundaţia „Zi deschisă”, parteneri în cadrul unui proiect pentru copii - cumpanainvitatie-1624896987.jpg
Primăria comunei Cumpăna, în calitate de partener şi fundaţia „Zi deschisă” în calitate de beneficiar al proiectului organizează o conferinţă de presă marţi, 29 iunie.

În cadrul acestei acțiuni se va lansa proiectul „Cooperare-Onestitate-Prietenie-Implicare-Informare”, în regiunea Sud-Est şi regiunea Sud-Vest Oltenia. Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Capital Uman, Axa Prioritară 6: Educaţie şi competenţe.

Evenimentul va avea loc la Centrul Multifuncţional de Asistenţă Socio-Medicală al Primăriei Comunei Cumpăna cu începere de la ora 12:00. Obiectivul principal al proiectului constă în stimularea participării la educaţie a copiilor cu părinţi plecaţi la muncă în străinătate şi prevenirea fenomenului de părăsire timpurie a şcolii în regiunea de Sud-Est şi Sud-Vest Oltenia prin cooptarea şi participarea acestora la activităţi de educare, comunicare şi alte abilităţi sociale cu accent pe preşcolari. Mai mult, în cadrul programului vor fi înscrişi şi elevii aparţinând minorităţii romă şi elevii din mediul rural, mai exact cei care provin din comunităţile dezavantajate socio-economic.

În cadrul evenimentului, Sorina Luminiţa Bucuraş, preşedintele fundaţiei „Zi deschisă”, împreună cu echipa de management, va realiza o scurtă prezentare a proiectului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9733 secunde