Primăria Cernavodă amenajează un patinoar cu acces gratuit

926
Primăria Cernavodă amenajează un patinoar cu acces gratuit - patinoarcernavoda-1637943615.jpg
Sporturile de iarnă sunt foarte iubite de cetăţenii fiecărui oraş atunci când vine vremea lor.

Primăria Cernavodă va amenaja un patinoar la standarde înalte şi îi invită pe locuitorii oraşului să petreacă câteva clipe frumoase pe gheaţă.

Autorităţile locale au hotărât să lase intrarea liberă în patinoar şi închirierea patinelor să fie efectuată gratuit, astfel încât toată lumea să aibă acces la mişcare şi distracţie.

„Patinoarul în aer liber din Cernavodă se va monta și anul acesta cu ocazia sărbătorilor de iarnă! Deși în ultimii ani nu ne-am putut bucura prea mult de zăpadă iar iernile au fost destul de blânde, sportul cu patinele rămâne una dintre atracțiile sezonului rece. Patinoarul, în suprafață de 600 mp, urmează să fie amplasat în aceeași locație ca și în anii anteriori. Pe durata funcționării, accesul și închirierea patinelor vor fi gratuite iar programul va fi zilnic, de luni până duminică. Odată cu venirea sezonului rece, îi invităm pe toți iubitorii acestui sport să petreacă momente deosebite în aer liber! Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de sărbătorile de iarnă!”, au transmis reprezentanții Primăriei Cernavodă.Pagina a fost generata in 0.3201 secunde