Primăria a pregătit rechizitele gratuite pentru preșcolarii și școlarii din Constanța

1012
Primăria a pregătit rechizitele gratuite pentru preșcolarii și școlarii din Constanța - rechizitegratuite2-1598638083.jpg

Articole de la același autor

Peste 32.000 de preșcolari și școlari din municipiul Constanța vor primi rechizite gratuite. Pachetele au fost achiziționate de Primăria municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, conțin ghiozdane de cea mai bună calitate, penare, acuarele, caiete, blocuri de desen, cărți de colorat și creioane de colorat, truse de geometrie, culegeri și ghiduri de pregătire, cărți de lectură, diferențiate bineînțeles, în funcție de vârstă: grădiniță, clasele 0 - IV și V – VIII.

Fetițele și băiețeii de grădiniță vor găsi în cutiile cu personaje din desene animate, ghiozdane îndesate cu creioane colorate, acuarele, bloc de desen, caiete de lucru și activități dar și cărți de povești, toate imprimate cu personaje celebre din desene animate, diferențiate pe grupe: mică, mijlocie și mare.

"Fetițele și băiețeii din clasele 0 - IV vor descoperi în cutiile pregătite special pentru ei toate rechizitele de care au nevoie. Ghiozdanele conțin penare cu pixuri, stilouri și creioane, etichete autoadezive, blocuri de desen, caiete dictando și matematică, mapă pentru îndosariere, caiete de lucru și activități, dar și cărți, toate diferențiate în funcție de gen și vârstă. Elevii din clasele V-VIII vor găsi în cutii rucsacuri de cea mai bună calitate, potrivite pentru vârsta lor, pline cu penare dotate cu pixuri și creioane, truse de geometrie, caiete de lucru și activități, fișe de lucru, ghiduri de pregătire la diverse materii și culegeri de exerciții, dar și cărți cu poezii sau romane", anunță purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Diana Sobaru.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3919 secunde