Prima zi de sărbătoare la Medgidia

214
Prima zi de sărbătoare la Medgidia - primazimedgidiaonline29august-1346249699.jpg
În perioada 29 august – 02 septembrie, la Medgidia are loc cea de-a XIII-a ediție a Zilelor Municipiului Medgida. Deschiderea oficială a avut loc, astăzi, de la ora 9.00, pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor "Lucian Grigorescu" când, în timp ce drapelele se înălțau pentru a anunța sărbătoarea, Fanfara "Dan Spătaru" a intonat imnul Medgidiei, al României și al Uniunii Europene.

Viceprimarul municipiului Medgidia, Luminița Vlădescu, le-a urat cetățenilor prezenți să aibă o sărbătoare frumoasă, îndemnându-i să participe la activitățile culturale, sociale, precum și la spectacolele care vor avea loc în aceste zile.

"Astăzi vom da startul celei de-a XIII-a ediții a Zilelor Medgidiei, sărbătoarea noastră, de care vă doresc să vă bucurați, așa cum simțiți fiecare, și să luați parte la activitățile pe care le-am pregătit, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari", a spus viceprimarul Luminița Vlădescu. Prima zi a manifestărilor a continuat cu un concurs de desene pe asfalt, la care au participat copiii din grădinițe.

Grupați pe echipe, aceștia au avut ca temă de desen "Casa bunicii", juriul acordându-le tuturor premii și diplome. Tot astăzi, la Biblioteca Municipală a fost amenajată și expoziția de carte și fotografie "Medgidia –orașul cu nume de sultan".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6359 secunde