Prim-ministrul Florin Cîţu: „Vor fi vaccinuri gratuite pentru cei care vor să se imunizeze”

257
Prim-ministrul Florin Cîţu: „Vor fi vaccinuri gratuite pentru cei care vor să se imunizeze” - florincitu-1609085311.jpg
Premierul Florin Cîţu consideră că momentul vaccinării primei persoane împotriva COVID-19 în România este unul „istoric, de referinţă” pentru România în lupta împotriva noului coronavirus.



„Prima persoană vaccinată împotriva COVID-19 în România şi un moment istoric/de referinţă pentru ţara noastră, în lupta împotriva virusului care a răpit prea multe vieţi şi a bulversat întreaga lume! Mihaela Anghel, asistent medical din echipa care a preluat primul pacient confirmat cu SARS-CoV-2 în ţara noastră, a primit şi primul vaccin împotriva COVID-19. După 10 luni de la primul caz de infectare din România, începe lupta prin care ne putem recâştiga viaţa normală. Vaccinarea împotriva COVID-19 începe cu oamenii fără de care sănătatea românilor nu ar mai putea fi asigurată”, a scris premierul Florin Cîţu pe Facebook.
El a subliniat că vor fi vaccinuri gratuite pentru toţi cei care doresc să se imunizeze, iar pentru cei care încă ezită, specialiştii vin cu informaţii solide, validate ştiinţific, care să-i ajute să ia decizia corectă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5844 secunde