Prețul gigacaloriei, REDUS pentru TOȚI CONSTĂNȚENII

3136
6
Prețul gigacaloriei, REDUS pentru TOȚI CONSTĂNȚENII - 13febfond13291488521407153922-1415617288.jpg

Articole de la același autor

Aleșii constănțeni au fost convocați astăzi, la o ședință de Consiliu Local Municipal Constanța unde, pe ordinea de zi, s-au aflat mai multe proiecte, printre care și cel de hotărâre privind reducerea gigacaloriei.

Așadar, aleșii au votat pentru scăderea prețului gigacaloriei, pentru toți constănțenii, cu 13.5%, respectiv la 310 lei/gigacalorie. Reamintim că până acum prețul era de 358,54 lei gigacaloria.

Comentează știrea

Puie Pas tae
10 noiembrie 2014
Puie Monta

Puie la amandoi

De ce ne mintiti ?????
10 noiembrie 2014
De ce ne mintiti ?????

Intrebare : de ce atatia ani ne-ati mintit ca daca nu aveti inca nu stiu cate actiuni la port nu se poate micsora costul, iar azi, cand guvernul Tonta vi le-a luat si pe cele vechi, dintr-o data aveti bani la primarie pt Gcal?

zoro
10 noiembrie 2014
mincinosi

Asta e mita electorala, SPAGA pentru votanti. Ne-ati tinut atatia ani cu vrajeala si acum, aveti bani de reduceri. TOT ce dati acum , in campanie , se numeste SPAGA ! Daca doreati sa faceti ceva, trebuia facut pana acum, nu cand va arde voua buza pentru voturi, cand ne ardea noua pentru facturi ! SPAGARILOR !

De la Mine
10 noiembrie 2014
Pretul scazut .

Cum nene , nu stii de ce a scazut pretul gigacaloriei ? Pentru ca duminica se voteaza. Asta este o alta pomana pe care o fac guvernantii pentru a fi alesi . Atentie constanteni . Ei dau DIN BANII DE LA BUGET , reducandu-se alte fonduri : invatamant , salarii bugetari , sanatate , investitii .........

Răspuns la: De ce ne mintiti ?????
Adăugat de : De ce ne mintiti ?????, 10 noiembrie 2014
Intrebare : de ce atatia ani ne-ati mintit ca daca nu aveti inca nu stiu cate actiuni la port nu se poate micsora costul, iar azi, cand guvernul...
votant hotarat
10 noiembrie 2014
Am crezut ca lumea va voteaza pt.proiecte nu pt.pomeni din banii pe care ii praduiti

Pretul trebuia redus doar pt.cei care pun botu la asa zisele pomeni electorale,cei care mai gandesc in orasul Constanta nu-si vor schimba votul pt.300 lei.

Zizi
10 noiembrie 2014
...... cu perja

Acum am ajuns acasa si am citit acest articol halucinant. Si nu ma pot abtine sa nu comentez. Cum adica "Aleșii constănțeni au fost convocați astăzi, la o ședință de Consiliu Local Municipal" ? Adica sa intelegem ca (virgula) Consilul municipal produce pacura sau carbuni? Pe ce baza se face aceasta reducere? In afara de domnul "Zoro", care scrie frecvent, vad si alti domni care scriu la obiect. Cine este acest Consiliu Municipal? Pai din partea puterii: Decebal Făgădău, Gabriel Stan, Valentin Pîrvulescu, Carmen Onciu, Ana Marcu, Felix Stroe, George Papari, Răducu Popescu, Ion Virgil Lixandru, Costin Răsăuțeanu, Denis Ali, Mircea Dobre, Temur Ibraim, Bogdan Radu, Daniel Georgescu, Marioara Cojoc, Valentin Ciorbea. Gasim aici pe primii doi, mazaristi sadea, si mai jos gasim pe pretiosul Mircea Dobre. Cine este Mircea Dobre? Pai dati un click pe linkul : http://www.sursazilei.ro/deputatul-psd-mircea-titus-dobre-face-afaceri-de-17-milioane-euro-cu-cj-constanta/ si veti afla din articolul in cauza, ce si cum. N-are rost sa va explic eu. Mai gasim in aceasta "lista a lui Schindler" pe Felix Stroe, care este nimeni altul decat directorul-raja. Si cu asta basta. Mai doriti ceva sa aflati? Ca o concluzie, totul e o fumigena electorala. Mai tarziu se vor mari alte taxe si impozite locale pentru a compensa aceste pomeni. Nu credeti? Rabdare si tutun. O sa vedeti ca exact asa va fi. Noapte buna!!!!!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Noiembrie 2014
Stire din Social : Cu cât s-a ieftinit gigacaloria, la Mangalia
Miercuri, 15 Octombrie 2014
Stire din Social : Cât costă, anul acesta, gigacaloria
Pagina a fost generata in 0.5227 secunde