Președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, candidatul partidului la președinția Consiliului Județean Constanța

633
3
Președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, candidatul partidului la președinția Consiliului Județean Constanța - drago-1456575859.jpg

Articole recomandate

Membrii Comitetului Județean Executiv și cei ai Comitetului de Coordonare Județean ai Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, întruniți în ședință sâmbătă 27 februarie a.c., au validat, cu unanimitate de voturi, propunerea Comitetului de Unificare al PNL ca președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, să fie candidatul partidului la președinția Consiliului Județean Constanța.


Decizia membrilor celor două forumuri de conducere va fi supusă spre aprobare Biroului Politic Național al PNL care se va reuni luni, 29 februarie a.c., începând cu ora 13.00.


Pe ordinea de zi a ședințelor CJEX și CCJ ale PNL Constanța s-a mai aflat și propunerea de cooptare în Comitetul Județean Executiv a președintelui organizației municipale PNL Constanța Vergil Chițac, candidat la alegerile locale pentru Primăria Constanța.

De asemenea, a fost validată și solicitarea președintelui organizației municipale PNL Constanța Vergil Chițac privind modificarea componenței BPM și a Comitetului Local Executiv, ca urmare a deciziei de deschidere a partidului către societatea civilă. 



Comentează știrea

ath
28 februarie 2016
Cu gandul la Judeteana de Partid Constanta sau Blestemul lui Cacarau pentru Constanta

"Mai,ce blestem o fi pe poporul asta de a ajuns pana la urma sa aleaga intre doi fosti comunisti ?" -Basescu 2004. La 12 ani distanta de evenimentul din 2004 si la mai mult de un sfert de secol de la caderea comunismului ne intrebam si noi:Mai,ce blestem o fi pe constanteanul asta de a ajuns pana la urma sa aleaga la Judeteana de Partid Constanta intre un individ garantat de Nicusor Constantinescu si Gheorghe Dragomir,cel care i-a pupat picioarele lui Nicusor Constantinescu.Va urma.

Liviu Chilian
28 februarie 2016
Jurnalism de investigatie

Politicastrii Nebunistanezi-Rromarlani, in general, nu se dezmint, iar diabolicii kustendilimani tin MORTIS ca nu vor sa moara...decat impreuna, recte, Spondilimanul nu vrea sa "moara' decat de gat cu Capmaresisec(Dragomirev, cea mai groasa ceafa liberabiata din Kustendge). Dar, Frati Romani Minoritari, ce ne facem, oameni buni, cu muierea lu' Capmaresisecesu? Zvapaiat'asta VA JUPOAIE, de fapt, ca are paraii publici in...poala! Papa'i'ar bizidicu pe toti kustendilimanii ce pupa poala popilor jigano-pesedisti-liberabiati uniti in muget si nesimtiri! --- Din Atac de Constanta --- Joi, 18 februarie 2016, în cadrul unei conferințe de presă Claudiu-Iorga Palaz, președintele MP Constanța a lansat o serie de acuzații la adresa primarului Decebal Făgădău dar și la adresa președintelui PNL Constanța, Gheorghe Dragomir. "Îl acuz pe interimarul Făgădău de neputință în relația Primăria Constanța – Polaris M. Holding, deoarece acesta a întârziat nejustificat constituirea Primăriei Constanța ca parte civilă în dosarul de corupție aflat pe rol la Înalta Curte de Casație și Justiție. Mai mult decât atât, interimarul nu a urmărit interesele firmelor contribuabile din Constanța, neaducându-le la cunoștință acestora că se pot constitui parte civilă în dosarul mai sus menționat, în vederea recuperării taxei de gunoi, plătită către Polaris M. Holding în baza unui contract nelegal. Consider că lipsa de reacție a interimarului față de Polaris M. Holding este datorată unui teren de 1000 mp, care se află la aceasta dată în proprietatea lui Făgădău. Acest teren a fost achiziționat de către socrul lui Făgădău cu doar 30.000 de euro, în condițiile în care vânzătorul a plătit la rândul său pentru acest teren, doamnei Maria Martin, un preț de cinci ori mai mare, respectiv suma de 150.000 de euro. Oare interimarul Făgădău a oferit ceva în schimb pentru a-l determina pe vânzător să-i dea terenul socrului său, mai ieftin cu 120.000 euro?" a declarat Claudiu Palaz Nici președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, nu a scăpat de acuzații, Palaz susținând că, prin intermediul soției sale, Doinița Dragomir, în calitate de reprezentant al Ministerului Finanțelor Publice, acesta a trecut cu vederea modul defectuos de achiziționare de către Nicușor Constantinescu al elicopterului multifuncțional care s-a prăbușit în lacul Siutghiol, unde și-au pierdut viața salvatorii SMURD. "Sunt convins că nu este prima dată când, în calitate de reprezentant al Ministerului Finanțelor Publice, soția președintelui PNL, Gheorghe Dragomir, a pus umărul la încheierea de contracte între Consiliul Județean, prin Nicușor Constantinescu și firme aservite acestuia", a spus Claudiu Palaz.

Liviu Chilian
28 februarie 2016
Patologia politicastrilor Rromarlani

Ziarul a publicat dreptul la replica unui smintit pe nume Dobrev, subom-Jigano-pesedist ce a fost numit viceprimarabiat de Kustendge. Individul pare'a fi un gnom de afaceri-criminale in panifikatie. Dar, curiozitatea e ca afacerea lui se desfasoara cu primaria - obtinand contracte fabuloase. Argumentul smintitului a fost ca nu e...nelegal sa fii viceprimar si sa obtii contracte cu "primaria" pt firma ta si a fiilor. D'le, asta chiar e nebun de legat. Pai, bossul lui, Spodilimanul, nu e "haituit" si "nedreptatit" de coledzi pt ca din pozitia de gauleiter judetean ALOCA banul public firmelor din care si el e parte! --- Aceeasi crima si pentru liberabiatul Capmaresisecescu. Sa vrei sa fii gauleiter judetean in timp ce muierea e bossa peste banii STATULUI alokati Kustendgei, e o mare...nelegalitate, ca sa nu spunem ilegalitate. Mai stii, NEBUNII se pot agata de cuvant, ca comUistii, si'si vor...trage aura de ilegalisti kkpIUDAlistti, Coane Fanica. --- Eu stiam ca liberabiatii kustendilimani sunt sub..haripa Greco-Tziganilor in frunte cu Hashishottis. Cum de "machidonii" le permit "tziganilor-de-mucani " sa le sufle liberabierea? SSorina Tusha ce pazeste? Ea nu are subpoala plina cu parai?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1088 secunde