Președintele Klaus Iohannis: "Întoarcerea la electorat este soluția corectă"

292
Președintele Klaus Iohannis:

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, ieri seară, că îl propune din nou prim-ministru pe Ludovic Orban, acesta fiind pus să-și formeze o echipă de miniștri pentru a merge la testul din Parlament. 


"Întoarcerea la electorat este soluția corectă, este soluția care satisface nevoia de democrație în România. Mai simplu spus, întoarcerea la electorat înseamnă alegeri anticipate. 


Alegerile anticipate sunt prima mea opțiune, am prezentat partidelor această opțiune. Este normal și pot să înțeleg că majoritatea partidelor au nevoie de discuții interne, în forurile lor, pentru a lua o decizie în acest sens. Acest lucru sper să se întâmple foarte repede. 


Dar, până atunci, cred că putem să facem următorul pas. Următorul pas foarte concret este desemnarea, din partea mea, a unei persoane însărcinate cu formarea unui nou Guvern. Așadar, după ce m-am consultat cu toate partidele și formațiunile parlamentare, îl desemnez pe domnul Ludovic Orban să formeze un nou Guvern și să se prezinte în Parlament", a spus Klaus Iohannis, la Digi 24. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4244 secunde