Președintele Iohannis, vizită la Spitalul de suport COVID-19 din Târgu Mureș

143
Președintele Iohannis, vizită la Spitalul de suport COVID-19 din Târgu Mureș - klausiohannis-1589022435.jpg
Președintele Klaus Iohannis va efectua, sâmbătă, o vizită la Unitatea de suport medical COVID-19 din Târgu Mureș, conform Agerpres.


Potrivit agendei șefului statului, vizita la Unitatea de suport medical COVID-19 din Târgu Mureș va avea loc la ora 14,00. De asemenea, vor fi prezenți premierul Ludovic Orban și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.


La sfârșitul lunii aprilie, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie "George Emil Palade" din Târgu Mureș a predat spre administrare Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș noua Unitate de Suport Medical COVID-19, cu 80 de paturi, care a fost realizată în doar 10 zile de la concept până la execuție, prin reamenajarea sălii polivalente din campus.


Unitatea de Suport Medical COVID-19 de tip modular este destinată bolnavilor confirmați, cu simptomatologie moderată, și este amenajată pe o suprafață total construită de 2.369 mp, spațiile de îngrijire medicală fiind desfășurate pe 1.901,5 mp, unde se pot asigura condiții optime de îngrijire în 80 de paturi.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8686 secunde