Fostul premier Dacian Cioloș:

"Președintele Iohannis poate conta pe susținerea mea"

193
Fostul premier Dacian Cioloș a declarat, într-o emisiune televizată, că președintele Klaus Iohannis poate conta pe susținerea sa "în măsura în care continuă cu același mod de abordare cu care ne-am obișnuit până acum".

Întrebat dacă, după ce nu a mai fost premier, s-a mai întâlnit cu președintele Klaus Iohannis, Dacian Cioloș a răspuns că a avut discuții de mai multe ori cu șeful statului.

În privința unei posibile susțineri a candidaturii lui Klaus Iohannis pentru un al doilea mandat de președinte al României, Cioloș a susținut că aceasta depinde de strategia partidului și nu își poate lua un angajament acum.

"Acestea sunt discuții pe care va trebui să le abordăm în partid. Un partid care încă nu există. Deci, aici nu e vorba doar de ce crede Dacian Cioloș, ci de care este strategia partidului. Sigur, domnul președinte Iohannis știe că poate conta pe susținerea mea, în măsura în care continuă cu același mod de abordare cu care ne-am obișnuit până acum. E un om în care eu am încredere, e un om care a făcut mult pentru România mai ales în acest context dificil în 2017 și care, din punctul meu de vedere, atât cât îl cunosc, cred că a și evoluat mult. Nu pot acum să spun eu și să-mi iau un angajament în numele unui partid care încă nu există, dar pentru mine și cu siguranță, pentru noi, pentru viitorul partid, va fi important să susținem candidatul cu cele mai mari șanse la alegeri vizavi de coaliția majoritară din Parlament în momentul de față", a declarat Cioloș, citat de Agerpres.

v v v

Dacian Cioloș a anunțat că pe site-ul viitorului partid "Mișcarea România Împreună" s-au înscris în jur de 30.000 de persoane, dintre acestea 17.000 exprimându-și dorința de a deveni membri ai noii formațiuni politice.

"Am înțeles de la colegi că avem în jur de 30.000 care s-au înscris deja pe site-ul viitorului partid și dintre care circa 17.000 spun că își doresc să devină membri în momentul în care partidul va avea o existență legală; ei vor primi un formular de înscriere automat după ce partidul va avea o existență legală și un alt lucru pozitiv, surprinzător pentru mine, e că din cei 30.000 sunt 11.000 care sunt gata să facă voluntariat pentru a susține acest partid", a explicat Cioloș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4254 secunde