Președintele Iohannis, în Germania / Astăzi, participă la ceremonia de comemorare a victimelor refugiului și expulzării

117
Președintele Iohannis, în Germania / Astăzi, participă la ceremonia de comemorare a victimelor refugiului și expulzării - iohannis14-1497937506.jpg

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis participă, astăzi, în a doua zi a vizitei sale în Germania, la un moment festiv în care îi este decernat un premiu, precum și la ceremonia de comemorare a victimelor refugiului și expulzării.


Astfel, șeful statului este prezent la un eveniment în cadrul căruia primește Premiul "Ordinul Sfântul Gheorghe" de către prof. Hans-Joachim Frey, directorul artistic și președintele Balului Operei "Semper" din Dresda, potrivit agerpres.


Președintele Iohannis participă ulterior, în calitate de invitat, la ceremonia de comemorare a victimelor refugiului și expulzării, organizată la Muzeul Istoric German, în prezența ministrului federal de Interne, Thomas de Maiziere, membru al Bundestagului, a episcopului Bisericii evanghelico-luterane din Rusia, Dietrich Brauer, președintelui Uniunii Expulzaților, Brend Fabritius, altor personalități, reprezentanți ai refugiaților.


Marți seară, președintele Klaus Iohannis ia parte la momentul dedicat aniversării relațiilor bilaterale România — Germania, desfășurat la Ambasada României de la Berlin.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3335 secunde