Președintele Băsescu spune că România este capabilă să-și repatrieze cetățenii decedați sau accidentați

55
Președintele Băsescu spune că România este capabilă să-și repatrieze cetățenii decedați sau accidentați - basescu2-1373010145.jpg

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu a declarat, la postul de televiziune Digi 24, că România a demonstrat, în cazul accidentului rutier din Muntenegru, că este capabilă să "repatrieze cetățenii decedați, accidentați sau aflați într-o situație dificilă".

În schimb, acesta a menționat că procesul de comunicare a fost catastrofal.

"Trimiterea în noaptea aceea a lui Raed Arafat acolo, a văzut, a evaluat, a știut ce mijloace de transport trebuie, a știut dacă sunt transportabili, dacă nu, a demonstrat că statul român are capacitatea să-și repatrieze cetățenii decedați, accidentați sau aflați într-o situație dificilă. Dar comunicarea a fost catastrofală și norocul premierului a fost că Arafat, dacă a văzut că el joacă baschet, s-a apucat să își facă treaba", a precizat șeful statului.

Un număr de 18 persoane și-au pierdut viață în tragicul accident din Muntenegru, din data de 23 iunie, acestea aflându-se într-un autocar care s-a prăbușit într-o prăpastie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6208 secunde