Președintele Băsescu a decis convocarea de urgență a CSAT, vineri, de la ora 11,00

107
Președintele Băsescu a decis convocarea de urgență a CSAT, vineri, de la ora 11,00 - csat-1375375781.jpg

Articole recomandate

Administrația Prezidențială a informat, astăzi, că ședința CSAT în care se va discuta despre privatizarea CFR Marfă va avea loc vineri, de la ora 11:00, transmite B1.ro.

De asemenea, în comunicat se mai arată că dacă premierul Victor Ponta nu va fi putea fi prezent la ședință, Guvernul va fi reprezentat de vicepremierul Gabriel Oprea, care, însă, nu va avea drept de vot.

"Administrația Prezidențială informează că joi, 1 august a.c., la ora 17.05, la Secretariatul Consiliului Suprem de a Apărare a Țării (CSAT) a fost depusă o solicitarea a Guvernului României pentru convocarea unei ședințe a CSAT cu privire la Hotărârea de Guvern nr. 526 din 24 iulie 2013 pentru aprobarea condițiilor principale ale contractului de vânzare de acțiuni între stat, prin Ministerul Transporturilor, în calitate de vânzător, și Societatea Comercială Grup Feroviar Român S.A., în calitate de cumpărător, având ca obiect transferul dreptului de proprietate asupra unui pachet de acțiuni, reprezentând 51% din capitalul social al Societății Naționale de Transport Feroviar de Marfă "C.F.R. Marfă" - S.A.

Președintele României, domnul Traian Băsescu, a decis convocarea de urgență a CSAT vineri, 2 august a.c., la ora 11.00.

În cazul în care prim-ministrul Guvernului României, domnul Victor-Viorel Ponta, nu poate răspunde convocării la ședința CSAT este invitat, fără drept de vot, conform legii, domnul viceprim-ministru Gabriel Oprea", se arată în comunicat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Iunie 2013
Stire din Politică-Administrație : A început ședința CSAT
Joi, 20 Iunie 2013
Stire din Economie : GFR a câștigat CFR Marfă
Pagina a fost generata in 0.9514 secunde