Premierul Viorica Dăncilă: "Încep investițiile pentru modernizarea stațiunilor balneare"

405
Premierul Viorica Dăncilă:
Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că în ședința de guvern de vineri va fi adoptat programul de finanțare a investițiilor pentru modernizarea și dezvoltarea stațiunilor balneare, prin care se va acorda un ajutor nerambursabil de până la 200.000 de euro pentru fiecare investiție.


"Acordăm în acest an o atenție crescută investițiilor, iar în acest sens vom discuta și aproba proiectul prin care demarăm programul de finanțare a investițiilor pentru modernizarea și dezvoltarea stațiunilor balneare. Prin acest program se va acorda un ajutor nerambursabil de până la 200.000 de euro pentru fiecare investiție în modernizarea și dezvoltarea stațiunilor balneare din România, bani destinați cheltuielilor care vizează activități economice. Concret, banii pot fi utilizați pentru o gamă largă de cheltuieli, cum ar fi: construcția și extinderea capacităților de tratament balnear, de alimentație publică și cazare, dotarea cu echipamente moderne și pregătirea personalului medical", a spus Viorica Dăncilă la începutul ședinței de guvern, citată de Agerpres. 


Ea a adăugat că schema de ajutor de stat are un caracter multianual și beneficiază de un buget anual de 130 de milioane de euro, cu începerea finanțării din acest an.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6138 secunde