Premierul Viorica Dăncilă i-a transmis lui Iohannis noile nominalizări opentru Guvern. Declarații la Cotroceni de la ora 13.00

144
Premierul Viorica Dăncilă i-a transmis lui Iohannis noile nominalizări opentru Guvern. Declarații la Cotroceni de la ora 13.00 - vioricadanciladespreacuzatiilela-1550660501.jpg
Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a transmis, miercuri, președintelui României, Klaus Iohannis, propunerile de numire a miniștrilor pentru portofoliile Dezvoltării Regionale și Transporturilor.


UPDATE: Purtătorul de cuvânt al Președintelui României, Mădălina Dobrovolschi, va susține miercuri, 20 februarie a.c., ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o declarație de presă.

Pentru Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a fost propus Daniel Suciu, iar pentru Ministerul Transporturilor a fost propus Răzvan Cuc.

"Am făcut aceste nominalizări pentru a pune capăt situației de blocaj a activității Guvernului, mai ales că perioada de interimat la cele două ministere expiră. Dezvoltarea regională și transporturile sunt două domenii cheie, pentru care am prevăzut prin legea bugetului de stat sumele necesare pentru realizarea investițiilor de care România are nevoie. Pentru buna implementare a proiectelor de investiții este necesară coordonarea de către miniștri cu atribuții depline în exercitarea funcțiilor. Îmi exprim speranța că interesele României vor prima și, în scurt timp, Guvernul va putea să-și desfășoare activitatea în echipă completă", a subliniat prim-ministrul Viorica Dăncilă.

Executivul României va continua să își îndeplinească angajamentele asumate și va acționa pentru punerea în aplicare a Programului de Guvernare în interesul cetățenilor, cu accent pe dezvoltarea investițiilor și creșterea veniturilor populației. Totodată, Guvernul României își va exercita, în continuare, cu responsabilitate mandatul Președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene.

Cuc după nominalizarea la Transporturi: Mulțumesc premierului Dăncilă pentru încredere, președintelui Dragnea că a crezut în mine și liderului PSD Neamț pentru susținere. Preiau cu și mai multă hotărâre proiectele de infrastructură

Deputatul PSD Răzvan Cuc mulțumește, într-o postare pe Facebook, după nominalizarea la Transporturi, premierului Dăncilă pentru încredere, președintelui Dragnea că a crezut în el și liderului PSD Neamț, al cărui membru este, pentru susținere. "Preiau cu și mai multă hotărâre proiectele de infrastructură", spune el.

"Mulțumesc tuturor colegilor din PSD pentru votul dat în cadrul ședinței CEX și în special premierului Viorica Dăncilă pentru încrederea de-a face parte din echipa sa, președintelui PSD, Liviu Dragnea, pentru că a crezut în mine dar și liderului PSD Neamț, Ionel Arsene, pentru că m-a sprijinit cu toată determinarea. Votul primit astăzi mă onorează și mă determină să preiau cu și mai multă hotărâre proiectele din infrastructură care așteaptă să fie soluționate de luni bune", scrie Cuc.

El se declară conștient că "Ministerul Transporturilor are nevoie urgentă de un titular care să pună în practică proiectele de infrastructură pentru 2019, mai ales într-un moment în care deținem Președinția rotativă a Consiliului UE și avem pe agenda europeană foarte multe dosare care țin de Ministerul Transporturilor".

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, marți seară, că va trimite președintelui Klaus Iohannis propunerile pentru ministerele Dezvoltării și Tranposturilor, după ce Comitetul Executiv al PSD a votat. Propunerile sunt Daniel Suciu, liderul deputaților PSD, pentru Dezvoltare și Răzvan Cuc pentru Transporturi. "Îl voi și suna pe domnul președinte Iohannis și sper ca de această dată să fim cu toții responsabili", a spus premierul.

Daniel Suciu, după nominalizarea la Ministerul Dezvoltării: Le mulțumesc premierului Dăncilă și președintelui Dragnea pentru această uriașă responsabilitate și le sunt îndatorat tuturor colegilor din țară pentru încredere și susținere

Deputatul PSD Daniel Suciu a scris, într-o postare pe Facebook după nominalizarea la Ministerul Dezvoltării, că le mulțumește premierului Dăncilă și președintelui Dragnea pentru această uriașă responsabilitate și că le este îndatorat tuturor colegilor din țară pentru încredere și susținere.

'Viața ne oferă lecții, satisfacții și provocări iar ele nu sunt niciodată întâmplătoare. De-a lungul anilor am înțeles acest lucru și am rămas mereu cu capul pe umeri și încrezător în Bunul Dumnezeu. Le mulțumesc premierului Dăncilă și președintelui Dragnea pentru această uriașă responsabilitate și le sunt îndatorat tuturor colegilor din țară pentru încredere și susținere", scrie Suciu pe Facebook.

El mulțumește și colegilor săi "bistrițeni și sîngeorzeni", inclusiv liderului filialei PSD Bistrița Năsăud, Radu Moldovan.

"Colegilor mei bistrițeni și sîngeorzeni, alături de care muncesc de atâția ani, le spun că o voi face și de acum cu același devotament și dorință de a construi. Radu Moldovan și PSD Bistrița-Năsăud, mulțumesc!", scrie el.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, marți seară, că va trimite președintelui Klaus Iohannis propunerile pentru ministerele Dezvoltării și Tranposturilor, după ce Comitetul Executiv al PSD a votat. Propunerile sunt Daniel Suciu, liderul deputaților PSD, pentru Dezvoltare și Răzvan Cuc pentru Transporturi. "Îl voi și suna pe domnul președinte Iohannis și sper ca de această dată să fim cu toții responsabili", a spus premierul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3903 secunde