Premierul Ponta anunță restructurări în ministere

191
1
Premierul Ponta anunță restructurări în ministere - 1355939735ponta4-1375090661.jpg

Articole de la același autor

2.800 de posturi din ministere sunt vizate de restructurare. Anunțul a fost făcut de premierul Victor Ponta, în emisiunea "Ultima oră", la România TV. De data aceasta, vizate nu sunt posturi vacante, ci unele care sunt ocupate deja.




"Au fost într-adevăr și sunt până la sfarșitul anului, 2800 de posturi ocupate în toate autoritățile centrale ale ministerelor și este o alegere nu ușoară, dar pe care eu am promovat-o în sensul următor: în timp ce guvernul anterior, guvernul PDL a tăiat de la medici, de la profesori, de la amărâți, eu vreau, dacă este să tăiem, și putem să funcționăm și fără 2800 de oameni, tăiem din aparatul central al guvernului. Un lucru pe care cred că cam toate guvernele îl salutau. Nu știu de ce acum sunt împotrivă", a spus prim-ministrul.


Acesta a mai precizat că recenta desființare a unor posturi vacante a avut ca scop reducerea posturilor de conducere, deoarece menținerea artificială a unor posturi neocupate mărea numărul de șefi, deși mulți aveau foarte puțini subordonați.




Comentează știrea

vrai sac louis vuitton occasion
3 septembrie 2013
vrai sac louis vuitton occasion

post.php?action=reply vrai sac louis vuitton occasion http://vrai-sac-louis-vuitton-occasion.ethicalbase.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5433 secunde