Premierul Florin Cîțu: „Sunt sigur că PNRR va fi aprobat”

990
Premierul Florin Cîțu: „Sunt sigur că PNRR va fi aprobat” - florincitu-1627582459.jpg

Articole de la același autor

Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României este în procent de 95% deja negociat cu Comisia Europeană şi sigur, în perioada următoare, va fi aprobat, a declarat, joi, la Ministerul Finanţelor, Florin Cîţu.

El a răspuns astfel fiind întrebat despre faptul că „presa din Germania” a criticat PNRR şi spune că este „un document slab”.

„Este un document foarte bun. România îşi va aloca 29,2 miliarde de euro în perioada următoare. Este, dacă vreţi să ne gândim, ca o doză de adrenalină pentru această economie în următorii ani de zile. PNRR va fi aprobat... PNRR-ul României este, în totalitate... 95% deja negociat cu Comisia Europeană. Sunt anumite detalii. În perioada următoare le vom discuta şi sunt sigur că vom avea PNRR aprobat în perioada următoare”, a spus Cîţu.

Întrebat dacă guvernanţilor li s-a cerut de la Comisia Europeană să refacă anumite proiecte din PNRR, şeful Executivului a explicat: „Nu, sunt negocieri, aşa cum s-a întâmplat cu toate rapoartele”.

„Dacă vă uitaţi în ţări... cred că Polonia, i s-a prelungit perioada de negocieri, aşa că nu este un lucru neobişnuit să ai discuţii cu Comisia Europeană pe anumite proiecte”, a completat Cîţu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6161 secunde