Pregătirea Congresului PSD, pe agenda CExN de mâine

120
Pregătirea Congresului PSD, pe agenda CExN de mâine - ponta-1365592678.jpg

Ultimele detalii legate de organizarea Congresului Partidului Social Democrat, care va avea loc în zilele de 19 și 20 aprilie, vor fi discutate, mâine, în Comitetul Executiv Național al PSD. Președintele PSD, Victor Ponta, declara, la începutul acestei luni, că în CExN din 11 aprilie se vor analiza elementele esențiale legate de pregătirea Congresului, cu referire la modificarea Statutului și pregătirea de alegeri, sistemul de vot urmând să fie cel electronic.


"Cel mai important este ca pregătirea Congresului nostru să se desfășoare ca până acum. E foarte important ca PSD să rămână un partid serios și responsabil și un partid unit. Dincolo de desfășurarea Congresului, vrem să arătăm că PSD rămâne principalul factor de modernizare și la nivelul de doctrină și de procedură și că suntem partidul cel mai unit", a spus liderul social-democraților, citat de Agerpres.


La Congresul din 19 - 20 aprilie, ocazie cu care se va alege conducerea partidului, sunt așteptați să participe peste 5.000 de delegați, dar și reprezentanți ai tuturor partidelor, mai puțin ai PDL.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 08 Aprilie 2013
Stire din Politică-Administrație : Alegeri în PSD Constanța!
Pagina a fost generata in 1.1637 secunde