Prefectura Constanța invită constănțenii la târgul de binefacere organizat la VIVO!

276
Prefectura Constanța invită constănțenii  la târgul  de binefacere organizat la VIVO! - targprefectura-1524747393.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Prefecturii Constanța în parteneriat cu Consulatele Generale ale Republicii Turcia și Federației Ruse la Constanța și cu reprezentanții minorităților naționale organizează, sâmbătă, 28 aprilie 2018, la ora 11.00, la VIVO! Constanța, cea de-a XI-a ediție a Târgului de binefacere - "Să dăruim împreună".

În cadrul târgului fiecare partener își concepe și amenajează un stand pentru țara pe care o reprezintă, Prefectura Constanța realizând standul pentru România. La aceste standuri vor fi prezentate și comercializate obiecte/suveniruri originale și produse alimentare tradiționale, se vor derula spoturi cu obiceiuri și tradiții ale etniilor, însoțite de momente artistice specifice.

Devenit deja o tradiție, evenimentul este organizat încă din anul 2006. De-a lungul timpului, fondurile colectate au fost oferite persoanelor cu dizabilități, secțiilor de Pediatrie și Neonatologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, Centrului de Primire a Copiilor în Regim de Urgență Constanța, Centrului de Plasament "Delfinul" din Agigea, Centrului de Plasament "Antonio", Centrului pentru Educație Incluzivă Delfinul". În acest an, fondurile vor fi direcționate către elevii din Centrul pentru Educație Incluzivă "Maria Montessori" pentru crearea unui spațiu interactiv pentru copiii cu autism. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7166 secunde